Feyenoord-PSV live kijken via Online.nl

Wil je Feyenoord-PSV live kijken? Verander je kamer in een gezellige thuistribune en neem een abonnement bij Online.nl.

Feyenoord-PSV live kijken op je tv, tablet of smartphone

Op 31 januari om 14:30 uur is het dan zover. Feyenoord ontvangt PSV in een helaas nog lege Kuip. Op dit moment houden beide clubs een keurige plek in de top van de Eredivisie warm.

Ajax heeft nog een voorsprong, maar het verschil in punten is klein. En zowel Feyenoord als PSV wil dat kleine gat naar de kop van het klassement graag overbruggen. Er staat ons dus een mooie strijd te wachten.

Een wedstrijd tussen Feyenoord en PSV is altijd beladen. Beide teams behoren met Ajax tot de gedoodverfde favorieten voor de landstitel.

Feyenoord heeft inmiddels 15 landskampioenschappen op zijn naam staan, waarvan de laatste stamt uit seizoen 2016/17. PSV stond al 24 maal op het hoogste podium.

Een interessant feitje: PSV is de ploeg die in de 21ste eeuw de meeste kampioenschappen op zijn naam heeft staan. Negen keer was het in de afgelopen jaren feest in Eindhoven. Aan het einde van seizoen 2017/18 viel er voor het laatst een landstitel te vieren.

Uiteraard wil je niets liever dan Feyenoord-PSV live kijken. Dit is echt een wedstrijd waarbij je geen genoegen neemt met een samenvatting op Studio Sport. En dat hoeft gelukkig ook niet!

Neem een abonnement op Internet & TV of Alles-in-1 (Internet, TV en Bellen) bij Online.nl en kijk deze wedstrijd live op ESPN. Met de Canal Digitaal TV App kun je direct genieten van deze topwedstrijd op je telefoon of tablet.

De Rotterdammers zijn er klaar voor

Feyenoord had na de eerste speelronde van 2021 een achterstand van twee punten op PSV en nog maar drie punten op koploper Ajax. Om écht een mokerslag uit te delen, was het zaak om indruk te maken in de Klassieker tegen Ajax en de kraker tegen PSV.

De wedstrijd in de Amsterdam Arena draaide op 17 januari op een 0-1 verlies voor de Rotterdammers. Om de hoop op de titel levend te houden, is winst tegen PSV dus cruciaal.

Maar de herinnering aan de 0-10 nederlaag in het Philips Stadion in het rampseizoen 2010/11 staat iedere Rotterdammer nog vers in het geheugen. Het blijft steken, zelfs al nam de ploeg in de return in de Kuip sportieve revanche door PSV met 3-1 naar huis te sturen.

Vedettes Berghuis, Jørgensen en wellicht Pratto, gaan het de PSV-defensie dit keer niet gemakkelijk maken. Op papier ziet de voorhoede er alvast sterk uit. Toch is de praktijk een ander verhaal.

Feyenoord creëert op dit moment te weinig kansen en mist te vaak die kansen die er wél komen. Als Feyenoord nog titelaspiraties heeft, móeten de Rotterdammers thuis de overwinning halen.

Gelukkig ziet het ernaar uit dat Dick Advocaat zijn sterkste selectie kan opstellen. De ploeg had met name in december te kampen met veel blessureleed, maar die periode is voorbij. Verwacht dus een spannende middag wanneer je voor de tv zit om Feyenoord-PSV live te kijken.

PSV heeft grootse plannen

PSV kende in het verleden gouden tijden op het nationale én internationale voetbaltoneel.

Het is al weer een tijd geleden dat PSV hoge ogen gooide in Europees verband. In de Eredivisie gaat het een stuk beter. Roger Schmidt wil met zijn ploeg dit jaar een serieuze gooi doen naar het landskampioenschap.

De hoop is om dan volgend seizoen aan de reputatie in de Champions League te bouwen. De Duitse oefenmeester haalde met oud-wereldkampioen Mario Götze een grote troef binnen. Inmiddels is Götze ook volledig omarmd door de Eindhovense supporters.

Het is voor PSV wel te hopen dat hij op 31 januari hersteld is van zijn blessure. Al is Götze zeker niet de enige die het elftal trekt. In de kraker tegen Ajax viel vooral het samenspel tussen Donyell Malen, Mohammed Ihattaren en Eran Zahavi op. Uiteindelijk leverde dit samenspel een 2-2 remise op.

Roger Schmidt verkeert in de luxepositie dat zijn aanval in topvorm verkeert. Hierdoor kunnen de Rotterdammers het ondanks hun thuisvoordeel behoorlijk lastig krijgen. Toch zijn er een aantal aandachtspunten voor de Duitse toptrainer.

De uitgangspositie van PSV was een stuk beter geweest als ze op 13 januari niet met 1-3 klop hadden gekregen van Vitesse. Ook in de wedstrijd tegen Sparta, bleek dat de Eindhovense defensie kwetsbaar was. Het blijft dus oppassen. Hoe dan ook, in de wedstrijd tegen rivaal Feyenoord haalt PSV ongetwijfeld alles uit de kast.

Jij bent getuige van een spannende live wedstrijd als je een abonnement neemt bij Online.nl.

Topvoetbal en andere sporten live kijken via Online.nl

Wil je Feyenoord-PSV live kijken en nog veel meer genieten van live Eredivisievoetbal?

Nodig gerust een vriend uit, hou anderhalve meter afstand en verander je woonkamer in een voetbalparadijs.

Wij bieden je een Basis zenderpakket van meer dan 80 zenders, zodat je elke avond meer dan voldoende keuze hebt om heerlijk voor de buis te hangen. Als sportliefhebber word je op je wenken bediend.

In je pakket zit namelijk standaard ESPN (3 kanalen), waarop je alle Eredivisiewedstrijden live volgt. Daar blijft het niet bij. Wil je daarnaast de Premier League of de Bundesliga live bekijken en ben je ook een fan van NBA basketbal?

Neem vandaag dan nog een abonnement zodat je op verschillende toestellen toegang tot de programma’s hebt. Ben je niet thuis en wil je toch geen wedstrijd missen, download dan vooral de Canal Digitaal TV App. Zo geniet je onderweg van topvoetbal op je tablet of je smartphone.

Het bericht Feyenoord-PSV live kijken via Online.nl verscheen eerst op Blog met TV en Internet Tips en updates | Online.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *