Film1 en extra tv-zenders uit het Entertainment HD-pakket voor iedereen beschikbaar

Door alle ontwikkelingen in de wereld rondom het coronavirus staat ons dagelijkse leven op z’n kop. Hierdoor ben jij waarschijnlijk alleen, samen met je partner of met je kinderen aan huis gekluisterd. Daarom zetten wij Film1 en de extra tv-zenders uit ons Entertainment HD-pakket open voor onze Interactieve TV-abonnees. En wel zo handig: met de Canal Digitaal TV App kijk je op tot wel 5 schermen tegelijk. Zo is er voor iedereen wat te zien. Ontdek hier hoe het werkt en welke kijktips je zeker niet wilt missen.

Extra tv-zenders bij Online.nl

Dat bezoekje aan die lunchtent of opa en oma, wat zo vanzelfsprekend is, kan ineens niet meer plaatsvinden. En ook het bioscoopuitje met de kinderen moet ineens gecanceld worden. De komende periode zijn we aan ons huis gekluisterd, maar dat is geen reden om niet gezamenlijk of alleen even te ontspannen. Daarom stellen wij tijdelijk extra tv-zenders open, voor al onze Interactieve TV-abonnees!

Hoe dit werkt? Je kunt onder andere naar alle Film1-kanalen kijken. Geniet van avontuurlijke familiefilms op Film1 Family of ga voor actie met Film1 Action. Ook kun je het hele on demand-aanbod zien, waarmee jij zelf bepaalt wanneer het tijd voor een film is.
Daarnaast stellen we ook ons Entertainment HD-pakket open. Hierdoor kun je 24/7 kijken naar extra tv-zenders als RTL Lounge, Animal Planet, Cartoon Network en meer. Ontdek in het zenderoverzicht alle kanalen die je de komende tijd kunt zien.

Leuke extra tv-zenders uit ons Entertainment HD-pakket

Van leuke tv-zenders voor kinderen als RTL Telekids tot spannende series voor de echte misdaadliefhebber op RTL Crime: in ons Entertainment HD-pakket vind je tv-programma’s in ieder genre en voor elke leeftijd. Zo is er altijd wel iets op tv wat bij jou past. Benieuwd met welke zenders en programma’s jij je de komende tijd kunt vermaken? Wij lichten er een aantal uit.

RTL Telekids

Hoe je jouw kinderen de komende periode kunt bezighouden? Met RTL Telekids! Op deze zender vind je verschillende programma’s voor de allerkleinsten: van Ernst en Bobbie tot Brandweerman Sam. Ook zendt deze zender regelmatig leuke films uit. Ideaal als je tijdens dat je zoon of dochter tv kijkt even iets voor jezelf wilt doen.

RTL Telekids kijk je op kanaal 83.

Tip: zoek je meer kinderzenders in ons Entertainment HD-pakket? Ook NickToons (kanaal 87) en Cartoon Network (kanaal 82) zijn ideaal vermaak voor je kids.

MyZen TV

Ben je toe aan wat extra ontspanning deze dagen? Dan is MyZen TV voor je weggelegd. Op deze tv-zender zie je programma’s die allemaal in het teken staan van balans en welzijn. Zo vind je er recepten voor een gezonde levensstijl, adviezen voor yoga en meditatie en reistips voor een citytripje of zelfs een wereldreis. Alvast inspiratie opdoen voor wanneer je straks weer naar buiten mag!

MyZen TV kijk je op kanaal 56.

Investigation Discovery

Van vermiste personen tot onopgeloste moorden: op Investigation Discovery kijk je naar spannende programma’s die speciaal ontworpen zijn voor de echte crimeliefhebber. Zo zie je hier interviews met nabestaanden, ga je op onderzoek uit met de recherche én kan je tegelijkertijd je innerlijke detective testen. Los jij als eerst de mysterieuze zaken op?

Investigation Discovery kijk je op kanaal 28.

Kijktips op Film1

Meer zin in een goede film? Ook Film1 is nu beschikbaar voor al onze Interactieve TV-abonnees. Zo vind je op Film1 Family de beste films voor het hele gezin en zie je op Film1 Premiere alle nieuwkomers. Staat je humeur meer naar een drama of een spannende actiefilm? Dan ben je bij Film1 Drama en Film1 Action aan het juiste adres. En wist je dat je zelfs on demand kan kijken? Je vind het aanbod van Film1 via de mediatheek > Films & Series > Film 1 op de tv-ontvanger of via de app! Hieronder vind je het leukste aanbod.

Abandoned

De film Abandoned vertelt je het waargebeurde verhaal van vier mannen die het gevecht aangaan tegen de elementen van de wereld. Hoewel ze voor hun plezier vertrekken met een zeiljacht, komen ze plots in een zware storm terecht. Dankzij een enorme vloedgolf slaat hun jacht om en de mannen moeten alles uit de kast trekken om te overleven. Zullen de vrienden het samen overleven? Of zullen er een paar toch voor hun eigen overleving kiezen?

Bohemian Rapsody

Je verandert je huiskamer in een concert met de welbekende film Bohemian Rapsody. Naast dat je kan luisteren naar de prachtige klanken van de rockband Queen, vertelt deze film je ook het verhaal achter de personen zelf. Met natuurlijk Freddie Mercury in de hoofdrol. Ontdek hoe de band is ontstaan, hoe de liedjes zijn geschreven en alle drama die daarbij komt kijken.

Casper en Emma

Ga mee op avontuur met Casper en Emma. In deze serie zie je hoe de twee vijfjarige vrienden voor het eerst naar de basisschool gaan. Allebei hebben ze een pratende knuffel, Welpje en Mevrouw Konijn, die ze overal mee naartoe nemen. Casper en Emma is de ideale serie om je kind langdurig te vermaken én tegelijkertijd iets bij te leren over het leven.

Benieuwd waar je de live programmering van Film1 kunt kijken? Dit kan via de Film1 Go app, waar je inlogt met je Mijn Online.nl-inloggegevens of via de volgende kanalen op tv:

  • Film1 Première: kanaal 500
  • Film1 Action: kanaal 501
  • Film1 Family: kanaal 502
  • Film1 Drama: kanaal 503

Het bericht Film1 en extra tv-zenders uit het Entertainment HD-pakket voor iedereen beschikbaar verscheen eerst op Blog met tips, weetjes en informatie over internet en tv | Online.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *