Kijktips van NLZIET

Met NLZIET kun je naast programma’s, ook een hoop series kijken en je hebt ze vast niet allemaal gezien! Het voordeel is dat jij bepaalt wanneer je deze series kijkt. Van de meesten kun je hele seizoenen terugkijken, dus je kunt de afleveringen lekker achter elkaar kijken. We hebben een aantal leuke kijktips voor je uitgezocht, zodat jij je niet hoeft te vervelen!

Tip: heb je een pareltje gevonden die meer mensen moeten zien? Deel je favoriete serie met je vrienden in de NLZIET-app.

Flikken Maastricht

Wie kent het bekende programma Flikken Maastricht niet? Floris Wolfs en Eva van Dongen spelen de hoofdrollen in Nederlands bekendste politieserie. Floris en Eva lossen samen met hun collega’s de meest heftige zaken op.  Deze spannende zaken hebben vaak te maken met moord, verdwijningen of drugs. Daarnaast heeft de serie een hele sterke verhaallijn. Hierdoor wil je eigenlijk geeneen aflevering van Flikken Maastricht gemist hebben. Je kunt alle seizoenen Flikken Maastricht terugkijken bij NLZIET!

Klem

Dit jaar is het derde seizoen van de spannende serie Klem van start gegaan. In de serie raken een topcrimineel en belastingambtenaar steeds meer verbonden dankzij hun dochters die onafscheidelijk zijn. In dit derde seizoen is Hugo Warmond ontslagen bij de Belastingdienst en runt nu een bedrijf waar hij amper succes mee weet te maken. De FIOD biedt hem een deal aan, echter is die niet zonder risico’s. Heb je een aflevering van Klem gemist? Bij NLZIET kijk je alle seizoenen van Klem terug.

Poldark

De Britse Edelman Ross Poldark keert, na drie jaar lang gevochten te hebben in de Amerikaanse Onafhankelijkheidsoorlog, terug naar Engeland. De Britten hebben de oorlog verloren en wanneer hij thuiskomt, lijkt alles te zijn veranderd… Kijk nu alle vijf de seizoenen bij NLZIET!

Smeris

Ook van Smeris kun je alle seizoenen terugkijken. Smeris is een politieserie die gaat over een duo dat bij de recherche werkt. Theo Kamp en Willem Niessen lossen samen zaken op die in eerste instantie dood lijken te lopen. Uiteindelijk krijgen ze het toch voor elkaar om de juiste aanwijzingen te vinden en de zaken zoals schietpartijen in de nacht op te lossen. De rechercheurs zorgen er alleen zelf voor dat ze in de problemen komen. 

Dertigers

De serie Dertigers gaat over een groep vrienden die een hechte vriendschap met elkaar hebben. Ze verwerken samen een trauma en rouwen om een overleden vriend. Hierdoor delen ze lief een leed met elkaar. Maar de vrienden dragen ook een aantal geheimen met zich mee. Je kunt het hele seizoen van Dertigers terugkijken bij NLZIET!

Vliegende Hollanders

In de nieuwe serie Vliegende Hollanders wordt de start van KLM en de burgerluchtvaart in beeld gebracht. Vliegtuigbouwer Anthony Fokker en KLM oprichter Albert Plesman werken samen om Nederland een echte speler te laten zijn binnen deze industrie. De heren hebben hele verschillende karakters, waardoor samenwerken nog wel eens lastig is.

Zin gekregen om Nederlandse series te gaan bingen? NLZIET is dé plek om deze te kijken! Wil je liever buitenlandse series kijken? Dat kan ook, want met NLZIET kun je ook hele seizoenen van Cold Feet, The Split, Silent Witness, Before We Die, Killing Eve, Years & Years en For Life kijken waar en wanneer jij wilt op een device naar keuze.

Nieuwe programma’s in februari

Heb je bovenstaande series al gezien? In februari komen er weer een hoop nieuwe programma’s. Wij zetten de leukste kijktips op een rij met de startdatum erbij!

Ijsmeesters

Presentator Viktor Brand gaat op zoek naar de beste ijskunstenaar van Nederland in het SBS-programma Ijsmeesters. Zes deelnemers strijden tegen elkaar om deze titel te winnen. Elke week moeten de kunstenaars creatieve ijssculpturen maken op bijzondere plekken.
Vanaf 12 februari om 21.30u op SBS6.

Lang Leve de Liefde XL

Vanaf 15 februari zendt SBS6 zes weken lang een extra aflevering van Lang Leve de Liefde uit. In deze lange afleveringen krijgen deelnemers nog meer de kans om met elkaar te daten. Verder blijft het concept hetzelfde, maar jij kunt lekker achter elkaar afleveringen bingen. Heb je Lang Leve de Liefde gemist? Geen probleem, want met NLZIET kun je dit programma reclamevrij terugkijken.
Vanaf 15 februari om 21.30u op SBS6.

Ik Vertrek

In het programma Ik Vertrek willen mensen ergens anders wonen, omdat ze mogelijkheden zien in buitenland. Vaak is het moeilijker dan gedacht om te wonen in een land waar je de taal niet spreekt, maar deze deelnemers durven het aan om ‘alles’ achter te laten en te emigreren.
Vanaf 9 februari om 21.20u op NPO 1.

Zondag met Lubach

Zeven dagen nieuws in dertig minuten, satirisch geremixt door Arjan Lubach. Erg actueel, erg interessant en vooral: erg grappig. Dat is Zondag met Lubach!
Vanaf 7 februari om 21.10u op NPO 3.

First Dates: Valentijns Special

In de Britse variant van de Valentijns Special van First Dates gaan potentiële kandidaten met elkaar op date. Ze hopen op ware liefde, maar eerst moeten de deelnemers elkaar leren kennen. Is er een match? En willen de twee elkaar weer zien?
Vanaf 12 februari om 22.15u op NPO 3.

Najib Amhali – The Best Of

De beste sketches van vijf shows wordt in een heropvoering uitgezonden, omdat de theaters dicht zijn en we toch willen genieten van cabaretvoorstellingen. Een bundeling van zijn beste grappen in een spetterende liveshow. Lachen gegarandeerd!
Vanaf 13 februari om 20.30u op SBS6.

Veel kijkplezier!

The post Kijktips van NLZIET appeared first on .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *