Leuke Nederlandse kinderfilms

Kijk deze Nederlandse kinderfilms

Bij NLZIET zijn talloze Nederlandse films en series te zien! Via de overzichten Series en Films blader je door het aanbod heen.

Om het iets makkelijker te maken, hebben we een lijstje gemaakt van leuke Nederlandse kinderfilms. Zit er een leuke Nederlandse kinderfilm tussen voor vanavond?

Zappbios

Bij NLZIET zijn meer dan 150 Nederlandse kinderfilms te zien van Zappbios! Ben je benieuwd? Kijk even rond of er iets leuks voor jou tussen zit:

 • npo logo

  Kameleon Ahoy

  Fri 03 Apr • 15:30

  100 min

 • npo logo

  De schippers van de Kameleon

  Thu 02 Apr • 15:30

  96 min

 • npo logo

  Pietje Bell 1: de bende van de Zwarte Hand

  Mon 30 Mar • 15:30

  104 min

 • npo logo

  Lover of loser

  Wed 18 Mar • 09:00

  100 min

 • npo logo

  Early Man

  Sun 15 Mar • 15:30

  74 min

 • npo logo

  Mijn bijzonder rare week met Tess

  Thu 12 Mar • 23:30

  78 min

Nijntje de film

Nijntje, Nina, Knorretje, vader en moeder Pluis en hun hondje Snuffie zitten in de trein op weg naar de dierentuin. Vader en moeder hebben een speurtocht uitgezet met een schat aan het eind.

Mina Moes

Het verhaal van de zevenjarige Mina, die gek is op Minnie Mouse. Ze doet dan ook elke dag haar muizenoren op naar school. Haar juf en haar moeder vinden dat ze daarmee moet stoppen en dat ze zich hetzelfde moet kleden als de rest. Zal het Mina lukken om eruit te blijven zien zoals zij zelf graag wil?

Loenatik te Gek!

De vijf psychiatrische patiënten uit Loenatik zijn noodgedwongen terug in de maatschappij, en zonder hen is de werkloze zuster Ten Hoeven depressief. Wanneer de Loenatiks vernemen dat de zuster ontvoerd is, komen ze gezamenlijk in actie.

Siv gaat logeren

De 7 jarige Siv gaat voor het eerst in haar leven logeren bij een nieuw meisje uit haar klas. ’s Avonds zijn veel dingen al een beetje anders dan Siv gewend is, maar ’s nachts wordt het pas echt vreemd! Siv kan niet in slaap komen en wil papa bellen om haar op te halen…

Achtste groepers huilen niet

De stoere Akkie zit in groep 8 en is helemaal wild van voetbal. Tijdens schooltijd wordt haar klas door juf Ina klaargestoomd voor belangrijke zaken als de Cito-toets, het schoolkamp en de finale van het schooltoernooi. Na schooltijd gaat ze het liefst voetballen met haar klasgenoten. Het kan haar niets schelen dat Joep voetbal geen sport voor meisjes vindt. Ze is er hartstikke goed in en kan Joep makkelijk aan. Maar dan wordt Akkie ziek. Gelukkig krijgt ze heel veel steun van haar klasgenoten en Juf Ina. Ondanks het verdriet kan de optimistische Akkie het niet laten om zich ook vanuit het ziekenhuis overal mee te bemoeien.

De Griezelbus

De elfjarige Onnoval is een buitenbeetje op school. Hij wordt gepest om zijn uiterlijk, maar vooral omdat hij griezelverhalen en romantische gedichten schrijft. Hij heeft verkering met Liselore en zij verwijt hem dat hij niet voor haar op durft te komen. Onnoval vertelt haar dat hij bang is in een weerwolf te veranderen als hij gaat vechten. De populaire Gino heeft hun gesprek afgeluisterd en daagt hem uit.

Thomas de Stoomlocomotief: een avontuur buiten sodor

Een bezoekje van een kleine racewagen aan Sodor inspireert Thomas de stoomlocomotief om de wereld te gaan ontdekken. Hij verlaat Sodor en begint aan een ambitieuze reis naar verre landen. Thomas rijdt door woestijnen, over bergen en door de jungle. Onderweg leert hij nieuwe culturen kennen en maakt hij nieuwe vrienden.

Ernst & Bobbie en het geheim van Monta Rossa

Als Ernst en Bobbie op bezoek zijn bij een circusschool, brandt het gebouw af. Om de school te redden, moeten Ernst en Bobbie een grote schat opsporen. Terwijl zij op zoek gaan naar de schat, wordt de circusdirectrice ontvoerd. Op de hielen gezeten door crimineel Fedor en zijn onschuldige nichtje Indy, beleven Ernst en Bobbie spannende avonturen met een spectaculaire climax op de top van de Monta Rossa. Samen met de kinderen van de circusschool proberen zij de directrice te bevrijden en de schat te redden.

Veel kijkplezier!

The post Leuke Nederlandse kinderfilms appeared first on .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *