Nieuwe programma’s in januari 2021

Het nieuwe jaar is aangebroken! Dat betekent natuurlijk dat er ook een heleboel nieuwe programma’s en nieuwe seizoenen van je favoriete programma’s zijn. Wij hebben de leukste programma’s voor je op een rijtje gezet zodat je het nieuwe jaar goed in kunt luiden!

Nieuwe Boeren

Anita Witzier presenteert het avontuurlijke realityspel Nieuwe Boeren, waarin twaalf onbekende Nederlanders terug gaan naar de basis en gaan leven van wat de natuur je geeft. Een maand lang zullen de twaalf kandidaten leven zonder luxe en gaan ze ‘back to the basics’ op de boerderij. De deelnemers moeten samenwerken om geld voor de pot te verdienen. Dit doen ze door opdrachten uit te voeren. Elke aflevering strijden twee deelnemers tegen elkaar in een strijd om kunde, kennis of kracht. Wie deze strijd verliest, moet de boerderij verlaten.
Vanaf 1 januari op NPO 1.

Code van Coppens – De Wraak van de Belgen

In Code van Coppens – De Wraak van de Belgen gaan wekelijks twee bekende duo’s de strijd met elkaar aan met als doel om als eerste te ontsnappen uit een kamer die vol zit met codes, wetenschappelijke experimenten en mysteries. De duo’s gaan op zoek naar aanwijzingen in een speciaal gebouwde escape room. Achter de schermen worden ze geleid door de twee Belgische hosts Staf en Mathias Coppens, die de proeven bedacht hebben en de duo’s op komische wijze door de zoektocht loodsen. Wie weet als eerste de code te kraken en de kamer te verlaten?
Vanaf 1 januari op SBS6.

 • sbs logo

  Leo Alkemade en Dennis Weening – Fien Vermeulen en Klaas van der eerden

  Sun 03 Jan • 01:00

  47 min

Wie is de Mol?

In het welbekende programma Wie is de Mol? is er maar 1 doel: het ontmaskeren van de Mol. Tien weken lang voeren de kandidaten opdrachten uit om de pot aan te vullen met geld. Met deze intrigerende, spectaculaire en soms angstaanjagende opdrachten kunnen ze ook proberen uit te vinden wie de Mol is. Het doel van de Mol is om het spel zo veel mogelijk te saboteren, zodat er minder geld in de pot terecht komt. Niets is wat het lijkt in dit programma en de kandidaten moeten inventief zijn en samenwerken. Wie kunnen ze vertrouwen en wie niet in de jacht op de Mol?
Vanaf 2 januari op NPO 1.

RTL GP: Dakar

In de hele maand januari kun je elke dag kijken naar RTL GP: Dakar. RTL GP houdt je op de hoogte van alle gebeurtenissen rondom de Dakar Rally. Niet alleen het laatste nieuws van deze te gekke woestijnrally komt aan bod, maar er worden ook spectaculaire beelden getoond van de die dag afgelegde route.
Vanaf 2 januari op RTL 7.

Beat the Champions

In de nieuwe kennisquiz Beat the Champions nemen de kandidaten het op tegen Diederik Jekel, Cindy Hemink, Abel Gilsing, Nynke de Jong en Devrim Aslan. Deze vijf superquizzers en allesweters beschikken over een hoop algemene kennis. De taak aan de kandidaten om deze quizzers uit de dagen en te verslaan. De kandidaten bouwen in de eerste ronde een startkapitaal op door maximaal vijf vragen te beantwoorden. Hierna mogen ze de quizzers uitdagen om zo een groter geldbedrag bij elkaar te kunnen spelen. Kunnen de kandidaten deze superquizzers verslaan of gaan ze met lege handen naar huis?
Vanaf 3 januari op RTL 4.

Big Brother

In dit nieuwe jaar maakt het programma Big Brother haar terugkeer naar de Nederlandse televisie! Acht kandidaten laten zich voor honderd dagen vrijwillig opsluiten in een huis en laten zich 24/7 bekijken door camera’s. De kandidaten gaan helemaal back to basic. Zo worden hun smartphones afgenomen omdat ze geen contact mogen hebben met de buitenwereld. Wie houdt het vol om honderd dagen afgezonderd te zijn van de buitenwereld?
Vanaf 4 januari op RTL 5.

Familie Gillis: massa is kassa

De realityserie Familie Gillis: Massa is Kassa komt terug met een tweede seizoen! Peter Gillis is een selfmade miljonair dankzij het runnen van vakantieparken. Met de winter op komst vertrekken de laatste gasten van de parken en richt het personeel zich op de grote schoonmaak en het winterklaar maken van de parken. Ook in het tweede seizoen zit Peter er bovenop en moet de kassa blijven rinkelen. Hij is nu al bezig met het nieuwe vakantieseizoen en het uitbreiden van de parken. Dit allemaal onder het motto: ‘niet lullen, maar bedden vullen!’
Vanaf 4 januari op SBS6.

Ik word prostituee

In de vierdelige docuserie Ik word prostituee volg je Yvette die zich al sinds haar late puberteit afvraagt of werken in de prostitutie iets voor haar zou kunnen zijn. Yvette zoekt uit wat het betekent als je in Nederland in de prostitutie gaat werken. Welke positieve en negatieve gevolgen heeft dit beroep en wat vinden haar ouders van deze beroepskeuze? Elke aflevering onderzoekt ze een mogelijke werkvorm van de prostitutie, bijvoorbeeld als escort, in een bordeel of achter het raam.
Vanaf 6 januari op Net5.

De K van Karlijn

De komische dramaserie De K van Karlijn gaat over Karlijn, gespeeld door Tjitske Reidinga, die de diagnose borstkanker heeft gekregen. Haar man Victor heeft het vooral zwaar met dit nieuws. Karlijn wil voorkomen dat het leven van haar, haar man en hun zoon om haar ziekte gaat draaien. Ze gaat het zware traject in met een hoop humor en ironie, want de gedachte dat het wel eens fout af kan lopen wil ze niet toelaten.
Vanaf 6 januari op Net5.

Flikken Maastricht

Een van de meest populaire Nederlandse politieseries is terug met alweer het vijftiende seizoen, Flikken Maastricht! In de stad Maastricht volgen we rechercheurs Eva van Dongen en Floris Wolfs die te maken krijgen met moord en doodslag, chantagepraktijken en verdwijningen. Naast deze zaken toont de serie ook een kijkje in de persoonlijke levens van de rechercheurs, zoals de relatie tussen Van Dongen en Wolfs. In het nieuwe seizoen wordt de rust verstoord door AIVD’er Donna Martine. De aanwezigheid van Donna zet de relatie tussen de twee rechercheurs flink onder druk.
Vanaf 8 januari op NPO 1.

 • npo logo

  DeWulf

  Fri 27 Mar • 20:30

  50 min

 • npo logo

  Barcode

  Fri 20 Mar • 20:30

  48 min

 • npo logo

  Bonny & Clyde

  Fri 13 Mar • 21:30

  51 min

 • npo logo

  Wie met het zwaard omgaat…

  Fri 06 Mar • 20:35

  51 min

 • npo logo

  Museum

  Fri 28 Feb • 20:35

  49 min

 • npo logo

  PGP

  Fri 21 Feb • 20:35

  47 min

The post Nieuwe programma’s in januari 2021 appeared first on .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *