Zender van de Maand: iConcerts en Classica HD

We sluiten dit jaar swingend af, want Stingray iConcerts en Classica HD zijn Zender van de Maand bij Online.nl. Geniet de hele maand december van de beste popconcerten, klassieke opera’s en ijsballetten. De zenders zitten in het Entertainment HD-pakket, maar deze maand kijk je gratis naar iConcerts op kanaal 20 en naar Classica HD op kanaal 315. Ontdek hier de leukste kijktips!

Zender van de Maand: kijktips op Stingray iConcerts

Van pop tot rock en jazz. Op Stingray iConcerts kijk je iedere dag naar indrukwekkende concerten van internationale supersterren. Benieuwd wat je in de maand december allemaal kunt zien? Hieronder vind je een aantal kijktips die de moeite waard zijn.

Red Hot Chili Peppers – The Ultimate Review

Liefhebber van funk, rock en pop? Dan ken je vast de Red Hot Chili Peppers wel. In The Ultimate Review zie je hoe de band ooit begon en uiteindelijk uitgroeide tot een internationaal succes. Leer alles over de bandleden dankzij interviews met insiders en dans mee op hun meest populaire nummers met beelden van hun optreden bij Red Square.

Kijk op zaterdag 7 december naar Red Hot Chili Peppers – The Ultimate Review.

Lynyrd Skynyrd – Rock Case Studies

Van het begin in Jacksonville tot de creatie van hun legendarische rockmuziek. In deze documentaire leer je alles over de weg naar het succes van Lynyrd Skynryd. Laat je inspireren door hun verhaal en fascinerende interviews met hun team, journalisten en medemuzikanten.

Kijk op zaterdag 21 december naar Lynryrd Skynryd – Rock Case Studies.

Easy Lazy Christmas

Kom helemaal in de kerstsferen met het programma Easy Lazy Christmas. Op Eerste Kerstdag kijk je hier naar inspirerende concerten van Michael Bublé, Michael McDonald en Brian May & Kerry Ellis. Zing mee met liedjes als Last Christmas of laat je meevoeren door de prachtige klanken van McDonald.

Kijk op woensdag 25 december naar Easy Lazy Christmas.

Zender van de Maand: kijktips op Stingray Classica HD

Voor alle liefhebbers van klassieke muziek is er Stingray Classica HD. Je ziet op deze zender onder meer beroemde opera’s, gala’s en meer. Dit zijn de leukste programma’s voor december:

Sibelius-symfonieën

Een week lang wegdromen bij Scandinavische klanken van Jean Sibelius? Het kan tot en met zondag 8 december. Dan speelt het Finse Radio Symfonie Orkest uitvoeringen van deze Finse componist. Zeven dagen achter elkaar worden alle zeven Sibelius-symfonieën begeleid door dirigent Hannu Lintu. Bereid je voor op een week vol goede muziek.

Kijk van maandag 2 tot en met zondag 8 december naar Sibelius-symfonieën.

Kerstklassiekers

Met kerst hoef jij je geen moment te vervelen, want op Classica HD geniet je van 24 tot en met 26 december van een heleboel kerstklassiekers. Met betoverende ijsballetten, opera’s, oratoria en concerten is er voor eenieder wat wils. Laat je meevoeren met het concertprogramma ‘Silent Night, Holy Night’ of luister naar speciale klassiekers zoals Bach’s Kerstoratorium (BWV 248). Met de kerstklassiekers kom jij gegarandeerd in de feeststemming.

Kijk van dinsdag 24 tot en met donderdag 26 december naar Kerstklassiekers.

Berlijnse Gala’s

Het is een ware Oudejaarsavond-traditie te noemen: de Berlijnse Galaconcerten. Op de jaarwisseling naar 2020 geniet je van vier prachtige gala’s. Kijk op 31 december naar gala’s uit het jaar 2011 en 2012 met dirigent Sir Simon Rattle, pianist Jevgeni Kissin en sopraan Cecilia Bartoli. Heeft de klok twaalf uur geslagen? Dan is het hoog tijd voor nog twee Berlijnse gala’s, namelijk die uit 2009 en 2010. Zie hoe de wereldberoemde Chinese pianist Lang Lang in de editie van 2009 schittert en de Venezolaanse Gustavo Dudamel de editie uit 2010 dirigeert.

Kijk op dinsdag 31 december naar Berlijnse Gala’s.

Stingray iConcerts en Classica HD kijken bij Online.nl

Krijg jij geen genoeg van al die fijne muziekprogramma’s? Zelfs na de maand december kan je nog genieten van Stingray iConcerts en Classica HD. Dit kan met het Entertainment HD-pakket. Je voegt dit pakket eenvoudig toe aan je abonnement via mijn Online.nl. Geniet na het toevoegen non-stop van alle programma’s via je televisie of onderweg via de Canal Digitaal TV App.

Het bericht Zender van de Maand: iConcerts en Classica HD verscheen eerst op Blog met tips, weetjes en informatie over internet en tv | Online.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *